x

Blog

Jul på barnehjemmet og skolen!
By: Irene Elise
jan 12, 2015

Det har vært mange aktiviteter på barnehjemmet i løpet av måneden, og organisasjonen har fått nye lokale samarbeidspartnere (: Dette har resultert i donasjoner av klær, leker og mat, samt ”chocalatadas” for barna. På disse ”festene” er det show, leker, konkurranser, gaver og godteri som barna storkoser seg med!

Den 23. desember feiret vi jul på barnehjemmet med alle de ansatte. Vi spiste kalkun og barna fremførte julesanger før ”nissemor Camilla” delte ut julegaver. En innsamlingsaksjon ble startet over facebook og takket være alle de som bidro fikk alle barna flotte julegaver! Overskuddet vil bli brukt på ulike aktiviteter i løpet av skoleferien, blant annet badeland og en to dagers utflukt til Cajamarca for de store jentene.

 

SKOLEN

Desember betyr skoleslutt og sommerferie for barna. I dette skoleåret har vi hatt 8 barn fra barnehjemmet på Prosjekt Peru barneskolen. Reyna og Marleny gikk ut av 6 klasse nå i desember, og ble feiret med en skikkelig avslutning! Skolen har mottatt ”chocalatadas” fra videregående skoler og universiteter i området gjennom hele desember. De har med andre ord kost seg masse, fått gaver, danset og lekt. 5 og 6 klasse dro i begynnelsen av desember på besøk til ”Museo de Sipan” der de lærte om historien før spanjolene ankom landet.