HAR DU LYST TIL Å JOBBE FRIVILLIG FOR PROSJEKT PERU?

  • Har du lyst til å skille deg ut og gjøre en innsats som virkelig betyr noe for andre mennesker?
  • Har du lyst til å bo på et barnehjem og forme en del av hverdagen og livet til de 20 barna som bor der?
  • Har du lyst til å undervise i klasser fulle av nysgjerrige, åpne, spørrende barn?
  • Er du initiativrik, flink med barn, kan grunnleggende spansk, er åpen for nye kulturer, samarbeidsvillig, ansvarsbevisst og en omgjengelig person?

Da er Prosjekt Peru noe for deg! Det er de frivillige som driver prosjektet fremover og som fungerer som talerør hjem til Norge. Vi er helt avhengige av den innsatsen de frivillige gjør; både som svettende fotballsparkende aktivitetsledere på barnehjemmet, som ”strenge” lærere eller som venner og venninner som leker med elevene i friminuttene, og ikke minst som informanter og initiativtakere etter endt besøk i Peru.

Forventninger – Tidligere frivillige forteller

Dersom du synes det høres spennende ut å reise ut som frivillig for Prosjekt Peru, har vi lagt ut en del informasjon som du vil kunne finne nyttig på denne siden. På Forventninger vil du kunne lese om hvilke forventninger vi har til deg som frivillig og hvilke typer arbeidsoppgaver vi kan tilby på barnehjemmet og på skolen. På siden tidligere frivillige forteller kan du lese om de frivilliges egne erfaringer fra Prosjekt Peru.

Informasjon rundt søknad

For de som er interesserte i å jobbe for Prosjekt Peru finner man søknaden her: Søknad om frivillig jobb for prosjekt peru. Last den ned, fyll den ut og send den til frivillig@prosjektperu.no.

Denne søknaden vil fungere som første steg i prosessen, og etter at søknaden er vurdert vil man bli kalt inn til et lite, uformelt intervju på Skype. Under intervjuet er vi interessert i å høre om deg som person, dine kvalifikasjoner og din motivasjon for å jobbe for oss, og vi vil også høre litt på spanskkunnskapene dine. Dersom vi er fornøyd med deg og du er fornøyd med oss, så er det bare å sette i gang med å bestille flybilletter! 🙂 Frem til avreise vil du, om ønskelig, få oppfølging av direktøren på barnehjemmet via epost. Man går gjerne innom mer konkret informasjon om livet i Peru, hva det er smart å pakke med seg og hva som er tilgengelig for de frivillige ved barnehjemmet. Samtalen vil foregå på norsk.

Spørsmål

Det er sikkert noe mer du lurer på i tillegg til den informasjonen som du finner på denne siden, og da er det bare å ta kontakt med oss på frivillig@prosjektperu.no. Vi har også laget et dokument med de spørsmålene vi oftest får, og svarene på disse spørsmålene, se FAQ.