x

Blog

Klart for Perurock i Arena i morgen fredag 26. februar
By: admin
feb 25, 2010

OP.no (http://www.op.no/kultur/article4993949.ece): – Et stort løft for byen, sier frivilligkoordinator Ida Strømsvik Dalslåen.

– Hittil går alt etter planen, fortel

cheap viagra online

ler en stresset Ida Strømsvik Dalslåen.

Hun er frivilligkoordinator for Perurock, som finner sted i Arena Larvik i morgen, og sitter i styret ved Operasjon Peru, den samme komiteen som arrangerte innsamlingsaksjonen ved Thor Heyerdahl Videregående i høst.

– Det blir en flott kveld. På fjorårets Perurock var Karpe Diem den store headlineren, mens i år er de faktisk et av de mindre innslagene vi har. Konserten blir et stort løft for Larvik, sier hun.

Med et slikt arrangement følger det mye jobb, og ikke alt har gått på skinner.

– Det er mye som skal på plass, og nå i vinterferien var det ikke lett å få tak i nok frivillige. Heldigvis fant vi til slutt en gjeng flinke ungdommer som har stått på i flere dager nå, fra morgen til kveld. Vi har også måtte klart uten hjelp fra lærere i denne prosessen, men til alt hell har vi hatt bookingansvarlige Christoffer Hjelm med på laget, som har klart å dra i land helt vanvittige artister.

Strømsvik Dalslåen kan også love publikum en rekke overraskelser i løpet av kvelden, men hva disse består i, vil hun ikke ut med.

– Vi krysser fingrene for et stort oppmøte i morgen kveld. Det er verdt å ta turen bare for veldedighetens skyld, da hele overskuddet går rett til Prosjekt Peru. Men jeg er ganske sikker på at vi skal ha nok på programmet til å gjøre alle og enhver fornøyde.